sâmbătă, 13 decembrie 2014

Permanent gene intoarse

     Dintotdeauna ochii au reprezentat unul din punctele forte de atractie a femeii. Privirile galese si seducatoare au reprezentat arma de seductie a femeilor din toate vremurile. Femeile cu gene lungi si intoarse captivau intr-un mod aproape magic privirile interlocutorilor. De aceea fiecare femeie in realizarea machiajului nu va renunta niciodata la rimel si la aparatul de intors gene, pentru ca acestea confera lungime,culoare si arcuire a genelor - aspectele esentiale pentru niste ochi stralucitori si seducatori.

In acest moment Magenta Cosmetic , vine cu un serviciu dedicat tuturor femeilor ce-si doresc sa arate superb, cu aceeasi privire senzuala si in absenta machiajului de zi cu zi.

Pentru toate doamnele si domnisoarele, Magenta Cosmetic va pune la dispozitie o solutie de durata: permanent gene intoarse.
Procedeul dureaza 45  de minute, timp in care se fixeaza un mini bigudiu pe gene si se aplica tratamentul-permanent pentru ochi. Rezultatul este intr-adevar spectaculos, ochii par mai bine definiti si capata o stralucire speciala.

In plus, odata cu aplicarea tratamentului beneficiati si de vopsirea genelor pentru ca utilizarea rimelului sa poata fi redusa astfel incat genele sa scape de aspectul incarcat pe care rimelurile il dau genelor, mai ales cand aplicarea este efectuata incorect. In acest mod ati scapat de stresul rimelului cazut, de aplicari gresite, de toti pasii care va faceau diminetile ceva mai chinuitoare. Acum veti arata superb fara ca machiajul ochilor sa mai reprezinte un pas indispensabil pentru a arata senzational si toare acestea doar la 50 lei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu