sâmbătă, 13 decembrie 2014

Permanent pentru gene

 Permanent pentru gene

     Genele lungi, bine definite si curbate reprezinta un reper al frumusetii feminine inca din vremea Egiptului antic. In ultimul secol, tendinta spre genele lungi si curbate s-a accentuat foarte mult, femeile apeland fie la mascara, gene false, extensii de gene sau permanent de gene, produse care au schimbat radical perceptia asupra frumusetii ochilor.

     Este o metoda de ondulatie a genelor, ce poate rezista pana la 3 luni, indiferent de varsta, de lungimea genelor sau de densitatea lor. 

     Permanentul pentru gene realizeaza o ondulatie perfecta a genelor, chiar si a genelor drepte si mici. Este un tratament de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate.





Permanentul pentru gene este o tehnică foarte uşor de realizat, pentru a accentua curbarea naturală a genelor şi pentru a înfrumuseţa privirea. Tehnica se bazează pe corectarea curbării naturale a genelor. Efectul durează aproximativ 3 luni, dacă se utilizează produse de cea mai bună calitate. Totuşi, se recomandă efectuarea de operaţiuni de întreţinere după aproximativ 45 de zile. Pentru o privire şi mai luminoasă, ar fi ideal să se combine permanentul cu vopsirea genelor.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu